Over COPRO

Waarden die het waard zijn

COPRO werkt hard om de kwaliteit op elke werf maximaal te waarborgen. Onafhankelijkheid en betrouwbaarheid zijn het kloppende hart van onze organisatie. Elk project wordt integer uitgevoerd, door deskundige controleurs die geen detail over het hoofd zien.

Visie op kwaliteit = visie op de toekomst

COPRO is er voor iedereen, ook al werken we voor opdrachtgevers uit de bouwsector. Want onze infrastructuur, die gebruiken we allemaal.
We controleren en certificeren. Analyseren en auditen. Zodat alle bouwproducten voldoen aan de hoogste normen op het gebied van kwaliteit, gezondheid en veiligheid.
We verzekeren veiligheid in gebruik, wanneer een bouwproject voltooid is. Maar ook veilige en gezonde omstandigheden voor het personeel op de site.
We garanderen dat enkel bouwproducten van uitmuntende kwaliteit gebruikt worden. En staan zo mee borg voor een duurzaam eindresultaat met een minimale impact op het milieu. 

Beter. Duurzamer. Kwaliteitsvoller.
Daar doen we het voor

COPRO is de onbetwiste referentie in z’n vakgebied. Met een ijzersterke reputatie die gestoeld is op onpartijdigheid, deskundigheid en betrouwbaarheid. En dat willen we graag zo houden. We hebben dan ook een duidelijke strategie voor de toekomst. We verbeteren onze service, expertise en onze aanpak in duurzaamheid non-stop. En brengen People (de Mensen), Planet (de Planeet) en Performance (de Performantie/ de Doelmatigheid) mooi in balans – vandaag en morgen.

People.
Planet.
Performance.

People

Social excellence

Mensen zijn ons kapitaal. We zetten verder in op het nieuwe werken. Vergroten de kennis van onze organisatie én onze medewerkers. En zetten het welzijn van mensen voortdurend centraal in onze service.

Planet

Sustainable excellence

De focus op duurzaamheid is een ingebakken reflex. We beperken onze impact op het milieu en onze leefomgeving. Zowel in de projecten die we uitvoeren als binnen onze eigen werking.

Performance

Service excellence

Kwaliteit bevorderen, dat is wat we doen. We werken efficiënt, binnen een wettelijk kader en in nauwe samenwerking met andere instellingen. En ondersteunen bouwheren en aannemers gericht met duidelijke diensten.

COPRO controleert

COPRO controleert

Ontmoet je toekomstige collega's

Dries - Inspecteur

“Er is heel veel afwisseling tussen binnen- en buitenwerk. Wat heel aangenaam is. Ik heb eerst 2 jaar als werfleider gewerkt. Maar dan zit je de hele tijd buiten. Nu is er een mooi evenwicht tussen het kantoorwerk en de controles in de buitenlucht. Bovendien plannen wij ook zelf onze agenda. Dat is een hele grote troef. Daardoor heb je ook meer vat op de balans tussen privé en werk."

bekijk mijn video

Ontmoet je toekomstige collega's

Koen - Inspecteur

"We hebben een heel gevarieerde job. Als we dan toch een andere uitdaging zoeken, zijn ze bij COPRO flexibel genoeg om daarin mee te denken. We doen heel veel alleen en zijn veel op de baan. We hebben een vrije keuze in de planning van onze agenda en daardoor kunnen we ook veel variatie in ons werk creëren."

bekijk mijn video

Ontmoet je toekomstige collega's

Dorien - Inspecteur granulaten

"Mijn agenda kan ik zelf inplannen en die vrijheid is onbetaalbaar. Ik kom in contact met veel verschillende mensen. De bouwsector begint vroeg, dus ik ook. Maar eigenlijk is dat voor mij alleen maar een voordeel. Omdat ik dit perfect kan combineren met mijn gezinsleven. Mijn job is absoluut niet saai. Ik leer nog elke dag bij."

bekijk mijn video

Ontmoet je toekomstige collega's

Aurélien - Inspecteur

"Bij COPRO is elke dag anders. Elke ochtend sta ik op, ga ik naar een nieuwe locatie en ontmoet ik nieuwe mensen. Ik ben erg gehecht aan mijn zelfstandige manier van werken en houd van de vrijheid om mijn werk zelf in te plannen. Er is een veelheid aan producten en je kunt je in gelijk welk domein onderdompelen, afhankelijk van je affiniteit. Je kan ook verschillende producten combineren. Er zijn dus altijd nieuwe uitdagingen en nieuwe dingen te leren."

bekijk mijn video

Meer weten over COPRO?

Check onze corporate site!